Nieuwsbrief juni

Facebook

Seniorenbios

KBO-Seniorendiner

Bingo

Alzheimercafé

Buurt-Koffie

Zondag: Zó’n Dag!

Avondvierdaagse KBO-Malden

Themamiddagen Heemtuin

Liedjes van Toen

Tour of Freedom in Concert

 

 

 

 

 

 

 

 

Seniorenbios

 

Cine Twins verwelkomt u graag voor de eerstvolgende voorstelling op dinsdag 11 juni.

THbiosjun19E BOOKSHOP- DI 11 JUNI 15:45

Drama - 113 min
Weduwe Florence Green besluit het leven weer op te pakken door een eigen boekhandel te openen. Het rurale dorpje probeert dit echter op beleefde wijze tegen te houden, waardoor haar beslissing meer stof doet opwaaien dan verwacht.

 

 

De film begint om 15.45 uur en op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt een gereduceerd tarief
(€7,- i.p.v. €10,60). Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer 024 - 622 13 46 of via internet www.cinetwins.nl). Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij.

We hebben gemerkt dat de kaartverkoop bij de seniorenbios trager gaat dan normaal. Dit omdat er vaak per persoon wordt afgerekend. Hierom zouden we u willen vragen de kaarten wat eerder af te halen, zodat de film op tijd kan beginnen. Bedankt voor uw begrip.

 

 

 

 

 

 

KBO-Seniorendiner


Samen gezellig tafelen op de 2e en 4e woensdag van de maand. 

Op 12 en 26 juni kunt u weer lekker dineren in de bistro van Malderburch.
Voor de prijs € 9,00 krijgt u een heerlijk 3-gangenmenu geserveerd en een gratis kopje koffie of thee na. U komt toch ook?

Opgeven alleen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur in de week ervoor bij de receptie van Malderburch.  Zie de folder.

 NB: aanmelden via strookje of telefonische aanmelding is verplicht!
Wilt u zo vriendelijk zijn om u hieraan te houden. Zonder aanmelding komen eten betekent dat u het de kok wel heel erg moeilijk gaat maken bij de inkoop van het eten. Bovendien is er dan onvoldoende voorhanden om nog kwaliteit te kunnen garanderen. Ook voor het bedienend personeel is het dan zeker niet prettig werken.
Dus eten op de 2e en 4e woensdag? Wel reserveren!

Wist u, dat u ook voor het Seniorendiner via “Vervoer op maat” opgehaald en thuisgebracht kunt worden?
Voor € 4,00 per enkele rit.
Via het telefoonnummer van Malderburch 024-3570570 kunt u informeren naar de mogelijkheden.

 

 

 Bingo


bingoZaterdagmiddag 22 juni vindt weer de maandelijkse bingo plaats in zaal “de Wals” in Malderburch.
Alle gasten die bij deze KBO-middag aanwezig zijn, ontvangen koffie en thee bij binnenkomst. Het Bingoteam heeft weer gezorgd dat er heel mooie prijzen te winnen zijn.
Wij hopen weer op uw komst en natuurlijk zijn introducé(e)s van harte welkom.
Aanvang 14.45 uur. De zaal is open om 14.15 uur.

    

 

 

 

 

Alzheimer Café Heumen - Mook en Middelaar

In het Alzheimercafé worden bijeenkomsten georganiseerd voor iedereen die met dementie te maken heeft, op elke eerste donderdag van de maand vanaf 19.00 uur (programma start om 19.30 uur). 

alzheimer

Donderdag 6 juni 2019 is het thema:  Een goed leven met dementie.

Dr. Jacomine de Lange vertelt over de resultaten van tientallen jaren onderzoek: wat kunnen we leren over een goed leven met dementie?

De avonden zijn in het Van der Valk Hotel De Molenhoek, Rijksweg 1,
6584 AA Molenhoek.

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

 

 

 

Buurt-Koffie

koffie

Elke dinsdag van 14.00 - 16.00 uur kunt u vrij inlopen in de Ommezwaai in Malderburch voor een gezellig praatje met senioren. De eerste 10 minuten is er een gesprek over een speciaal onderwerp. Verder kunt u gezellig met elkaar persoonlijke gesprekken voeren.
Koffie of thee is € 1,50.
Gastheer en vrijwilliger is Ton Hoogstraaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag: Zó’n Dag!

zzdZondag 2 juni verzorgt het gezelligheidskoor Dukenburgs Glorie een bijzondere middag in het Verenigingsgebouw in Overasselt. Het koor laat ons allen genieten van liedjes uit heden en verleden. Aanvang: 14.00 uur. Toegangsprijs € 3,50 inclusief koffie of thee in de pauze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avondvierdaagse KBO-Malden

avvierd19

Op 4, 5, 6 en 7 juni gaan we voor de 36ste keer gezellig met elkaar op pad tijdens de avondvierdaagse. Doe mee op deze vier vrolijke avonden!

Op 7 juni is er een gezellige feestavond ter afsluiting.

We starten iedere avond om 19.00 uur vanuit Malderburch voor een mooie route door Malden. Halverwege is er een rustpauze met koffie en thee.

 

U kunt zich inschrijven op 29 mei en 31 mei van 14.00 uur tot 16.00 uur in de hal van Malderburch.
De kosten bedragen € 5,- Wilt u meehelpen als begeleider, dan kan dat gratis. Neem daarvoor contact op met mevr. Rutten, tel. 024-358039.

 

 

 

 

 

 


 

 

Themamiddagen Heemtuin

themjun19

Op 6 en 13 juni kunnen leden van KBO-Malden een bezoek brengen aan de mooie Heemtuin in Malden.
In het Heemhuis zal een filmpje vertoond worden en de les Bijen & Co zal gegeven worden. Wie dat wil kan met de imker mee om alles van dichtbij te kunnen bekijken. Afgesloten wordt met koffie/thee en een honingkoekje.
U kunt zich nog opgeven bij mevr. Hendriks, tel. 024-3585168.

 

 

 

 

 

Liedjes van toen

liedjes192

Weet u nog hoe leuk het was vorig jaar met het mooie weer buiten op het terras, heerlijk samen zingen! We hopen dat het weer zo’n mooie dag zal zijn om buiten te kunnen zitten.

De tweede meezing-middag van dit jaar vindt op woensdag 19 juni plaats in de Muse. Inloop vanaf 14.00 uur met een gratis kopje koffie of thee. Begin om 14.30 uur m.m.v. Henk Kuik op accordeon en Hendrik-Jan van der Werff op gitaar.
Er is een pauze en rond de klok van 16.30 uur stoppen we.

 Als u zich nog niet heeft aangemeld, dan kunt u dit nog doen tot 16 juni bij mevr. Thijssen, telefonisch 024–3580527 of via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Tour of Freedom in Concert

tourfreedom

Donderdag 19 september 2019 in de Sporthal Overasselt.

Toen de bezetting van Nederland in 1944 en 1945 werd beëindigd brak er een periode aan van vrijheid. Een periode die 75 jaar geleden werd ingezet met Operatie Market Garden. Dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, mag niet vergeten worden.
Tijdens de concertreeks “Tour of Freedom in Concert” uitgevoerd door de Fanfare ‘Bereden Wapens’ uit Vught wordt stilgestaan bij de offers die zijn gebracht door veteranen om deze vrijheid te verkrijgen. Tevens waardeert en eert de Koninklijke Landmacht in dit programma de veteranen die in de afgelopen 75 jaar zich hebben ingezet om deze vrijheid te waarborgen. Het belooft dan ook een zeer gevarieerde voorstelling te worden, met zowel muziek die rechtstreeks verwijst naar de meidagen van 1945, maar de veelzijdigheid van het orkest zal deze middag onderstreept worden in de programmakeuze. Van marsmuziek tot popmuziek, alle genres passeren de revue. Het orkest wordt ondersteund door drie fantastische zangeressen “Les Chouettes” en de muziek wordt ondersteund door passende beelden en teksten, geschreven door Jan Beuving. Met dit programma bieden de Koninklijke Landmacht en de Fanfare ‘Bereden Wapens’ in het bijzonder de gemeente Heumen en omgeving een unieke gelegenheid om samen met u allen de Vrijheid te Vieren. U kunt dit concert bijwonen in de Sporthal Overasselt.

Kaarten zijn te bestellen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/Anjerconcert