Rijbewijskeuring 75+

Facebook

Rijbewijskeuring 75+

 U koopt een formulier Gezondheidsverklaring (GV). Dit is een vragenlijst over uw gezondheidstoestand. Het formulier is verkrijgbaar bij de gemeente of met behulp van uw DigiD op mijn.cbr.nl.

De verklaring moet u éérst zelf invullen en naar het CBR sturen. Binnen 2 weken ontvangt u per post een keuringsverslag en eventuele andere formulieren waarmee u naar de keuringsarts en eventueel specialisten moet gaan. Wacht met het maken van een afspraak voor een keuring tot het moment dat u deze papieren heeft ontvangen.

Na de keuring stuurt u de door de arts ingevulde papieren ook weer naar het CBR. Tip: maak een fotokopie voordat u het origineel  opstuurd naar het CBR. 

Wij adviseren u om een half jaar voordat uw rijbewijs verloopt uw aanvraag in gang te zetten. U loopt anders de kans geruime tijd zonder geldig rijbewijs te zitten.

Tegen een gereduceerd tarief kunt u een keuring laten doen. t.b.v. verlenging rijbewijs vanaf 75 jaar. KBO-pasje meenemen! Maak van tevoren een telefonische afspraak en geef aan dat het om een rijbewijskeuring gaat. De keuring blijft een jaar geldig.

Goedkope rijbewijskeuring in Nijmegen:

  • Wijkcentrum Hatert, Couwenbergstraat 22, Nijmegen Aanmelden 024-3554936 Keuringen tweemaal per maand
  • Keuringsarts: Mevr. G. Gootjes, Het Souterrain Broerdijk 17, 6523GM Nijmegen, tel: 024-3236553. Website: www.gradagootjes.com   www.medischekeuring.info                      E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.             Na telefonische afspraak kan men dezelfde week nog terecht.
  • Medisch Centrum Brakkenstein, Heyendaalseweg 288, 6525SM Nijmegen tel. 024-3552339 Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.